This is a free Purot.net wiki
  • View:

Kehu kollega!!

Ammattiopistossamme tehdään paljon hyvää oivaltavaa työtä pedegogiikan kehittämiseksi yksittäisten opettajien taholta.

Käytä oikeanpuolinen keskustelupalsta kollegan kehumiseen. Voit kehua kollegaa mistä tahansa syystä omalla nimellä tai nimettömänä. Palstaa voi käyttää myös kiittämiseen tai muuhun positiiviseen palautteeseen.

 

 

 

Kuvan lähde: http://www.morguefile.com/

1
Likers
maaritmarttila

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Aivan liian harvoin kehumme toisiamme. Kiitos Koivistontien toimipisteen kaikki opettajakollegat. Kannssanne on hienoa tehdä töitä.
anonymous   (13.09.2013 10:59)
  Reply
1
Likers
Sirpa_Saari

Kiitos Wilma hienosta alkuvuodesta. Jatka samaan malliin.
anonymous   (26.08.2013 21:03)
  Reply

Sitä minä vaan, että olemme jälleen saaneet aivan huipun atk-tuen Pyynikille. SuurKiitos Juha Suvanto äärimmäisen hyvästä ja ystävällisestä asiakaspalvelusta!!
NinaEskola NinaEskola   (19.04.2013 14:43)
  Reply

Jari Syvälää tahdon kehua lähes 20 -vuotisen tuntemisen vuoksi :) Olet innostava, realistinen, rationaalinen sekä aina iloa tuottava ope. On ilo tehdä/puhua työn kehittämiseen liittyviä asioita kanssasi.
anonymous   (04.04.2013 23:04)
  Reply

Tämän sivun idea on alkujaan lähtöisin Nina Eskolalta, jolle suuren suuret kiitokset loistavasta ideasta jakaa hyvää mieltä! Ninan luovuus ja kyky innovoida ja kehittää on aivan omaa luokkaansa!

Samalla haluan kehua koko innostunutta ja tehtäväänsä upeasti sitoutunutta pedacoach- työryhmää. On upeaa saada tehdä töitä tällaisessa porukassa! :)
Sirpa_Saari   (04.04.2013 22:57)
  Reply

ATK-tukihenkilö Sirpa Jäminki on aivan loistava asiakaspalvelija, iloinen ja aina valmis auttamaan! Suuret kiitokset Sirpalle!!
anonymous   (12.03.2013 14:40)
  Reply
1
Likers
NinaEskola

Täällä on huippumeininki! Tulin taloon alle kaksi vuotta sitten ja kyllä, tapaan edelleen joka päivä uusia, innostuneita ja ammattitaitoisia ihmisiä.

Sitten toinen juttu, Ammatillisen koulutuksen seminaarissa 13.-14.11. Porissa havahduin vertaisopinto-ohjaukseen. Asia oli minulle uusi, miten lie teille. Idea on yksinkertainen: kannustavat kaverit mukaan suunnitelmallisesti sparraamaan opinto-ohjaukseen. Yhdessä jakaminen ja piilevien kykyjen metsästäminen voi olla hedelmällistä.
anonymous   (16.11.2012 11:51)
  Reply
1
Likers
maaritmarttila

Haluan kiittää Aila Salmista avoimesta ajatusten ja ideoiden jaosta kaikkien hyödyksi :)
anonymous   (05.10.2012 14:58)
  Reply
1
Likers
maaritmarttila

Kehut Hannele Hurmeelle tarmosta, opastuksesta, innosta, ilosta, virrasta!
anonymous   (05.10.2012 12:54)
  Reply
1
Likers
maaritmarttila

Kiitos Ulla Haavikolle iloisesta hymystä joka päivä ja avusta joka ongelmassa!
anonymous   (05.10.2012 12:52)
  Reply
1
Likers
maaritmarttila

Haluan kehua Raija Ali-Myllymaata oman hiljaisen tiedon siirtämisestä nuoremmille kollegoille ja lämpimästä opastuksesta erilaisten työtehtävien hoitamisessa :)
anonymous   (05.10.2012 12:50)
  Reply
1
Likers
maaritmarttila

Tänään haluan kehua ja kiittää niitä PIRKOn HotRaCatin innovatiivisia opettajia ja muita toimijoita, jotka rohkeasti lähtivät kehittämään nuorten tutkintoon johtavaa oppisopimuskoulutusta jo paljon ennen laajennetun työssäoppimisen kokeilua. Teidän lähtölaukauksestanne on poikinut valtakunnallinen ilmiö. Laajennetun työssäoppimisen kokeiluhankkeissa 2+1-malli mene kuin kuumille kiville ja kyselyjä tulee verkoston ulkopuoleltakin koko ajan. Tänään sain pikapyynnön Opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Opetusministeri Jukka Gustafssonin pyynnöstä toivottiin tiivistelmää nuorten tutkintoon johtavasta oppisopimuskoulutuksesta, sen eduista ja haasteista. He pyysivät toimijoiden näkemystä edellytyksistä mallin levittämiseksi ja juurruttamiseksi osaksi koko valtakunnan nuorten ammatillista koulutusta. Opetusministerin johdolla ministeriössä mietitään valtakunnan tasolla toimia mallin jalkauttamiseksi, siellä tarkastellaan rahoitusjärjestelmää uudelleen ja mietitään keinoja levittää teidän aloittamaanne työtä mahdollisuudeksi osaltaan vastata ammatillisen koulutuksen kehittymishaasteisiin. Hyvä te! Samassa kohtaa kiitokset Uudentalon Liisalle ja Luttisen Erjalle ja kaikille muille 2+1-mallilaisille kehittämistyön jatkamisesta PIRKOssa. Liisalle ja Erjalle lisäksi erityiskiitos yhteistyöstä tänään. Teidän avullanne tiivistelmään saatiin olennaiset näkökulmat juuri ajoissa.
NinaEskola NinaEskola   (28.09.2012 19:15)
  Reply
1
Likers
maaritmarttila

Haluan kehua Soili Ykspetäjää, joka aina auvoisen iloisesti innostaa meitä muita kehittämään ja kehittymään opettajan ja valmentajan ammatissamme. Soilin hallinnoimista projekteista on tullut hyötyä, iloa ja oppia koko Pirkolle esim. yrittäjyyteen innostamisessa.
anonymous   (25.09.2012 09:05)
  Reply
1
Likers
Sirpa_Saari

Haluan kehua Sirpa Anneli Saarta tarmokkaasta toiminnasta projektipäällikkönä ja sujuvasta työkaveruudesta!
anonymous   (25.09.2012 07:55)
  Reply
2
Likers
maaritmarttila, Sirpa_Saari

Itse puolestani palautan pallon Eveliina Ojalalle: antaumuksellista ja innostavaa työtä henkilökohtaisen ohjauksen eteen ja kollega, jonka kanssa yhteistyö tuo hyvän mielen!
maaritmarttila   (24.09.2012 19:04)
  Reply

"Kehu kollega"-ajatus on hieno! Kehut ja kiitokset siitä Nina Eskolalle! Lisäksi haluan kehua Maarit Marttilan - iloisen, valoisan, ennakkoluulottoman ja aikaansaavan hankekollegan. Kanssasi on mukavaa tehdä yhteistyötä!
EveliinaOjala EveliinaOjala   (24.09.2012 14:39)
  Reply
3
Likers
maaritmarttila, NinaEskola, Sirpa_Saari

Tonterin Jounille paljon jaksamisia, miten niinkin pätevä opettaja ja hallinnon tunteva henkilö on jätetty virumaan unohduksiin?
anonymous   (17.09.2012 21:24)
  Reply

Pirkon liikunnan tiimi tekee yhdessä hienoja asioita edistääkseen opiskelijoiden terveyttä ja työkykyisyyttä valmennustoimintaa ja erilaisia kilpailuja unohtamatta. Hyvä porukka!
anonymous   (15.09.2012 07:37)
  Reply
1
Likers
maaritmarttila

Olen saanut tutustua Tapio Hanhilammin työhön autoalan ykkösryhmän kanssa. Wiki, blogit ja facebook täydentävät hienoa kokeilua, jossa opiskelijat oppivat sekä oikeita asiakaspalvelun asenteita että taitoja. Tällä tiellä kannattaa jatkaa. Iloa ja onnistumisia hyvään työhön!
anonymous   (14.09.2012 07:40)
  Reply
1
Likers
maaritmarttila

Haluan kehua Maarit Marttilaa, joka on ottanut pedacoachin tehtävät ennakkoluulottomasti, innokkaasti ja tuloksellisesti lennosta vastaan. Kiitos myös projektipäälliköille Nina ja Sirpa, jotka tukevat Maaritia tässä työssä!
anonymous   (13.09.2012 20:32)
  Reply
1
Likers
maaritmarttila