This is a free Purot.net wiki
  • View:

Peda -koulutuskahvitilaisuudet ja aikataulut

1
Likers
maaritmarttila

Peda -koulutuskahvitilaisuuksien aikataulut

 

Peda-kahvitilaisuudet:

7.9.2012 Soten opettajat Varalassa: teemana eriyttämisen monenlaiset mahdollisuudet opetusmenetelmällisesti. Yhteenveto koulutuksen ideoinnista: https://pedacoach.purot.net/yhteenveto_eriyttamisen_mahdollisuuksista_7.9.2012,_sote.pdf

___________________________________________________________________

14.9.2012 Integroidun erityisopetuksen tiimi Koivistontiellä: teemana mm. yhteistyö.


10.10. Koivistontie, Yhteisopettajuus (Atto-opettajia ja ammattiaineista esim. hotracat). Vieraita Saskysta kertomassa heidän malliaan yhteisopettajuudesta sekä sähköinen yhteys Lappiin. Voit osallistua kahveille myös virtuaalisesti Adobe Connect Pron välityksellä osoitteessa https://tampere.adobeconnect.com/paok...

Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa osoitteessa http://tampere.adobeconnect.com/p3dz5l4j3ux/

Yhteenveto koulutuksen ideoinnista: https://pedacoach.purot.net/koonti_10.10.212_ideoinnista.pdf


¤ Nokia, Kankaantaankatu, ma 19.11.2012 klo 14.00 – 16.00, catering luokka

Teemoina mm. Some opetuksessa, Toiminnalliset menetelmät.

Piia Pyhäniemen esitys Nokian peda-koulutuskahveilla on luettavissa täältä: http://www.slideshare.net/piiapyhaniemi/some-opetuksessa-15252364

Kiitos kaikille mukana olleille ihanan keskustelevasta tilaisuudesta!

___________________________________________________________________

¤ Virrat, ti 20.11.2012  klo 14.00 – 16.00

Teemoina mm. Yhteisopettajuus, Vertaisoppiminen eri vuosikurssien kesken ”työsalissa”.

Kiitos Virtojen toimipisteelle ja erityisesti pedacoach-opettaja Martti Paanaselle hyvin toimineista järjestelyistä peda-koulutuskahvitilaisuudessa ja kaikille osallistujille yhteisistä hienoista opetusmenetelmien kehittämispohdinnoista. Jäämme odottamaan Martin ideoimaa 112-taphtumaa ja sen toteutusta mielenkiinnolla. Virroilla käytiin erittäin vilkasta keskustelua ja ideoitiin mm. projektioppimista ja yhteisopettajuutta. Saimme lisäksi tutustua lähihoitajaopiskelijoiden rakentamaan oppimisympäristöön, josta saamme myöhemmin kuulla lisää.

___________________________________________________________________

 

¤ Orivesi, ke 21.11.2012 klo 13.30 – 16.00

Teemoina mm. Yhteisopettajuus, Ammattiaineiden ja Atto-aineiden integrointi, Natura Mobile, Oppimisympäristöt,  Ammattiaineiden ja käytännön ”pajatyöskentelyn yhdistäminen koulupäivän aikana.

Oriveden pedakahveja voit seurata osoitteessa: Voit osallistua kahveille myös virtuaalisesti Adobe Connect Pron välityksellä osoitteessa https://tampere.adobeconnect.com/paok...

Orivedellä leivottiin Tea Humpin johdolla ryhmittäin PedaPullat, vierailtiin Putkinotkossa Tommi Mäntylän opastamana ja ihmeteltiin NaturaMobilen mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Keskustelu virtasi, ajatukset vaihtuivat ja ideat lentelivät. Projektioppiminen, yhteisopettajuus, leikkimieliset kisailut, parikävelyt... Suuri kiitos jokaiselle mukana olleelle ja asiantuntijoina toimineille pedacoach-opettajille Tommille ja Tealle. Ja ennen kahvitilaisuutta Nina Eskola ja Sirpa Saari kuvasivat opiskelijoiden puheenvuoroja "Minä opin" -videota varten.

 

_________________________________________________________________

¤ Kangasala, ma 26.11.2012 klo 14.00 – 16.00, luokat 010 ja 012

Teemoina mm. Kokemuksia Atto- ja ammattiaineiden ja erityisopetuksen yhteisopettajuudesta ja yhteistyöstä, Laajennettu työssäoppiminen.

AC-yhteys Keskuspuiston Ammattiopistoon johdatteli keskustelun laajennetun työssäoppimisen ja opettajien yhteistyön pariin. Kiitos Ninalle, Sanna-Marille, Tanjalle ja Marleenalle mielenkiintoisista ja innostavista alustuksista ja kaikille osallistujille ajatusten jakamisesta toinen toisilleen.

_______________________________________________________________

 

¤ Koivistontie, pe 30.11.2012 klo 13.00 – 14.30, aikuiskoulutuksen luokka 249

Valmentavan ja kuntouttavan, Ammattistartin tiimit, Mieluisa ja Vaku koulutus Aikosta.Teemoina mm. Avartajat-hanke (Hankkeessa tehdään mm. työpajatoiminnan opinnollistamista yhteistyönä Silta-Valmennusyhdistyksen kanssa) ja  Opsin toteuttaminen toiminnallisesti yhteisopettajuutta hyödyntäen.

Kiitos Avartajat -hankkeelle mielenkiintoisesta iltapäivästä. Myös elämys- ja seikkailupedagogiikan toteus osana opetusta herätti hyvää keskustelua. Ja jälleen osallistujat jakoivat ideoivasti ajatuksiaan. Kiitos :)

__________________________________________________________ 

 

¤ Lempäälä, ti 4.12.2012.2012 klo 14.15 – 16.00, neuvotteluhuone

Teemoina mm. Laajennettu työssäoppiminen, Yhteisopettajuus.

Kiitos Lempäälän toimipisteen opettajat ja oppimisen kehittäjät erittäin innostuneesta keskustelusta ja ideoinnista. Tiimikokoukset yrityksissä (toisinaan) oli yksi keskustelun myötä syntynyt uusi mahdollinen toimintamalli. Miten hyvin tuolloin voitaisiinkaan luoda työelämäkontakteja työssäoppimista ajatellen!

______________________________________________________________

 

¤ Koivistontie, ma 10.12.2012 klo 14.00 – 16.00, aikuiskoulutuksen luokka 249

Teemoina Yhteisöllisyys, Yhteistoiminnallisuus, Toimiva koulu, Top erilaisten oppijoiden opintopolun osana, Toplaaja, Työhyvinvointi.

Kiitos kaikille osallistujille ideoivasta ajatusten vaihdosta ja esitysten pitäjille erittäin keskustelua herättävistä alustuksista. Ohessa Päivi Pasasen PP-koonti Yhteisöllisyydestä käyttöönne. https://pedacoach.purot.net/yhteisallisyys.pptx

 

Muutokset teemoihin mahdollisia. Tarkat ohjelmat ja kokoontumispaikat tiedotetaan ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautuminen Webropol-linkin kautta.

_______________________________________

 

 

PedaTori

Syksyn Pedakahvikiertueen päättää kaikille yhteinen ja avoin PedaTori 11.12.2012. Tapahtuma järjestetään klo 9-13 Koivistontiellä aulassa ja liikuntasalissa. PedaTori kokoaa yhteen laajasti niin projekteissa kehitetyt kuin muutkin innovatiiviset opetuskokeilut ja hyväksi havaitut opetusmenetelmät. Kokoamme tapahtuman tarkempaa ohjelmaa parhaillaan ja olemme haastaneet mm. kaikki hanketoimijat mukaan PedaTorille kertomaan opetusmenetelmähankkeista ja jakamaan tietoa mitä meillä tehdään! Kaikki opettajat ovat tervetulleita Torille!

 

 

Yleisesitys Pedacoach-kehittämistyöstä

Ohessa yleisesitys työstä.

https://pedacoach.purot.net/yleisesitys_pedacoach.pdf

(M. Marttila)

Oriveteläisen peda-pullan valmistusta

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Im not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later. Cheers edadegedckcdeecb
anonymous   (03.09.2016 01:38)
  Reply

Innolla opiskelukykyä!

Tervetuloa Pedakahvilaan Nokialle keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia. Tarjolla on virikkeitä ja tietoa opiskelijoiden opiskelukyvyn ja opiskeluinnon lisäämiseksi ja ylläpitämiseksi sekä tietysti kahvia ja Pedakakkua!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan keskustelemaan ja kehittämään yhdessä!

1.10.2014 klo 14-16 Tredun Kankaantaankadun toimipiste, CAT-luokka
Sirpa_Saari   (23.09.2014 15:25)
  Reply

Lisää opiskelukykyä ja intoa!

Tervetuloa Pedakahville 24.4.2014 klo 14-16 (luokka 249) keskustelemaan opiskelukyvystä! Tarjolla on tietoa ja virikkeitä opiskelijoiden opiskelukyvyn ja opiskeluinnon lisäämiseksi. Mistä opiskelukyky koostuu? Miten voin osaltani lisätä opiskelijoiden opiskeluintoa?
Asiantuntijavieraana Ann-Marie Norrgrann / Kyky – hanke.

Tilaisuus on avoin koko Tredun henkilökunnalle. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja kehittämään yhdessä!

Kahvitarjoilua varten ilmoittautumiset sirpa.a.saari@tampere.fi 17.4. mennessä.
Sirpa_Saari   (14.04.2014 16:59)
  Reply

Tulossa olevia pedakahviloita:

iPad opetuksessa
21.3. Valossa, Majakka. Projektipäällikkö Ville Salonen perehdyttää iPadin saloihin kahdessa eri kahvilassa,
Paja 1 klo 12-14, Paja 2 klo 13.30-15.30

Kakkukahvit tarjolla klo 13.30.
Ilmoittaumislinkki http://www.doodle.com/f46pbk8ekb5fn2nu

*****

16.4. klo 12.30 Oriveden toimipiste
Hyvällä mielellä - yhteistyötä ja toimintamalleja opiskelijan mielen hyvinvoinnin tukemiseksi

****

24.4. Koivistontien toimipiste klo 14-16
Innolla opiskelukykyä!
Lisätietoja tulossa lähiaikoina.
Sirpa_Saari   (14.03.2014 17:22)
  Reply

Tulossa: "Pienin askelin älytaululle" - Pedakahvila Tredun Santalahdentien toimipisteessä 11.12. klo 14-16 (luokka A304).

Ilmoittautumiset 3.12. mennessä
https://palvelut2.tampere.fi/e3/lomak...

Lämpimästi Tervetuloa mukaan ideoimaan, ihmettelemään, oppimaan ja keskustelemaan yhdessä älytaulujen käytöstä opetuksessa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta aiheesta. (Luokassa käytettävä älytaulu on merkiltään Qomo).
Sirpa_Saari   (20.11.2013 12:49)
  Reply

Hepolamminkadun toimipisteessä pidetään torstaina 3.10. klo 14-16 Pedakahvila aiheesta Erilaiset oppijat ja atto- ja ammattiaineiden integrointi (luokka A2005). Saamme paikalle asiantuntijavieraan Kiipulan ammattiopistosta. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan, ideoimaan, jakamaan, keskustelemaan, kehittämään ja innostumaan yhdessä!

Ohjelma:

14.00 Tervetuloa & tilaisuuden avaus / Pedacoach- työryhmä
14.15 Erilaisen oppijan kohtaaminen. Keinoja opiskelijan yksilöllisen opintopolun tukemiseen. Erityisopetuksen asiantuntija Päivi Korhonen, Kiipulan ammattiopisto, YTY –hanke
Atto-aineiden integrointi pajoihin, esimerkki Hervannasta / Jope-hanke
Ideointia ja keskustelua
16.00 Pedakahvilan päättäminen

Kahvitarjoilujen järjestämiseksi ilmoittautumiset ma 30.9. mennessä sirpa.a.saari@tampere.fi
anonymous   (30.09.2013 09:43)
  Reply

Tiivis esitys Kurun peda -koulutuskahvitilaisuuden atto- ja ammattiaineiden integroinnista ja toiminnallisuudesta opetuksessa löytyy täältä http://www.slideshare.net/maaritmartt...
maaritmarttila   (03.05.2013 09:19)
  Reply

Tredun pedakahvila-kiertue avataan Kurusta, missä järjestetään 2.5. pedakahvila klo 13.30-15.30. Tilaisuuden aiheena toiminnalliset opetusmenetelmät, opiskelijan motivoiminen ja Atto- ja ammattiaineiden integrointi.

Lämpimästi Tervetuloa!

OHJELMA:

Aika Torstaina 2.5.2013 klo 13.30 – 15.30
Paikka Kurun toimipiste, saunan kokoustila Leija, osoite: Metsätie 1


13.30 Kahvit & tilaisuuden avaus: Pedacoach-työryhmä
13.50 Toiminnalliset opetusmenetelmät, opiskelijan motivoiminen, Atto- ja ammattiaineiden integrointi

Keskustelua, ideointia, uuden rakentamista

15.20 Tilaisuuden yhteenveto, jatkosuunnitelmat

15.30 Tilaisuus päättyy

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ideoimaan ja kehittämään yhdessä!

Pedacoach-työryhmä
Sirpa_Saari   (23.04.2013 15:05)
  Reply

Kutsu Peda-koulutuskahvitilaisuuteen Koivistontien toimipisteeseen

Aika Maanantaina 10.12.2012 klo 14.00 – 16.00
Paikka Koivistontien toimipiste, aikuiskoulutuksen luokka 249

OHJELMA

14.00 Kahvit & tilaisuuden avaus: Pedacoach-työryhmä
14.15 Teemoina mm. Yhteisöllisyys, Yhteistoiminnallisuus, Toimiva koulu, Top erilaisten oppijoiden opintopolun osana, Toplaaja, Ammattiosaajan työkykypassi
Asiantuntijat Päivi Pasanen, Hanna Hakala, Nina Eskola, Hannele Hurme & Maarit Marttila.
15.30 Keskustelua, ideointia, uuden rakentamista
15.55 Tilaisuuden yhteenveto, jatkosuunnitelmat, päätössanat: Pedacoach-työryhmä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ideoimaan ja kehittämään yhdessä!

Pedacoach-työryhmä
maaritmarttila   (04.12.2012 16:39)
  Reply

Kutsu Peda-koulutuskahvitilaisuuteen Lempäälän toimipisteeseen


Aika Tiistaina 4.12.2012 klo 14.15 – 16.00
Paikka Lempäälä, neuvotteluhuone

OHJELMA

14.15 Kahvit & tilaisuuden avaus: Pedacoach-työryhmä
14.30 Teemoina mm. Laajennettu työssäoppiminen, Yhteisopettajuus.
Asiantuntijat Nina Eskola, Maarit Marttila
15.30 Keskustelua, ideointia, uuden rakentamista
15.55 Tilaisuuden yhteenveto, jatkosuunnitelmat, päätössanat: Pedacoach-työryhmä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ideoimaan ja kehittämään yhdessä!

Pedacoach-työryhmä
maaritmarttila   (27.11.2012 08:19)
  Reply

Kutsu Peda-koulutuskahvitilaisuuteen Koivistontien toimipisteeseen

Aika Perjantaina 30.11.2012 klo 13.00 – 14.30
Paikka Koivistontie, luokka 249
Läsnä Valmentavan ja kuntouttavan sekä Ammattistartin tiimit, Mieluisa ja Vaku koulutus Aikosta, tilaisuuteen mahdollista osallistua myös muiden aiheesta kiinnostuneiden

OHJELMA
13.00 Kahvit & tilaisuuden avaus: Pedacoach-työryhmä
13.15 Teemoina Avartajat-hanke (Hankkeessa tehdään mm. työpajatoiminnan opinnollistamista yhteistyönä Silta-Valmennusyhdistyksen kanssa) ja Opsin toteuttaminen toiminnallisesti yhteisopettajuutta hyödyntäen.
Asiantuntijoina Mari Lohvansuu-Kumpulainen, Maarit Marttila
14.00 Keskustelua, ideointia, uuden rakentamista
14.25 Tilaisuuden yhteenveto, jatkosuunnitelmat, päätössanat: Pedacoach-työryhmä


Olet lämpimästi tervetullut mukaan ideoimaan ja kehittämään yhdessä!

Pedacoach-työryhmä
maaritmarttila   (20.11.2012 09:00)
  Reply

Kutsu Peda-koulutuskahvitilaisuuteen, Kangasala


Aika Maanantaina 26.11.2012 klo 14.00 – 16.00
Paikka Kangasala, luokat 010,012

OHJELMA

14.00 Kahvit & tilaisuuden avaus: Pedacoach-työryhmä
14.15 Teemoina: Kokemuksia Atto- ja ammattiaineiden sekä erityisopetuksen yhteisopettajuudesta ja yhteistyöstä, Laajennettu työssäoppiminen
Asiantuntijat Sanna-Mari Jalava, Tanja Helenius Ammattipajasta, Marleena Sintonen, Nina Eskola
15.15 Keskustelua, ideointia, uuden rakentamista
15.55 Tilaisuuden yhteenveto, jatkosuunnitelmat, päätössanat: Pedacoach-työryhmä


Olet lämpimästi tervetullut mukaan ideoimaan ja kehittämään yhdessä!


Pedacoach-työryhmä
maaritmarttila   (20.11.2012 08:33)
  Reply

Kutsu Peda-koulutuskahvitilaisuuteen

Aika Tiistaina 20.11.2012 klo 14.00 – 16.00
Paikka Virrat

OHJELMA

14.00 Kahvit & tilaisuuden avaus: Pedacoach-työryhmä
14.15 Yhteisopettajuus ja vertaisoppiminen
Asiantuntijana mm. Martti Paananen
15.15 Keskustelua, ideointia, uuden rakentamista
15.45 Tilaisuuden yhteenveto, jatkosuunnitelmat, päätössanat: Pedacoach-työryhmä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ideoimaan ja kehittämään yhdessä!

Pedacoach-työryhmä
maaritmarttila   (13.11.2012 07:03)
  Reply

Kutsu Peda-koulutuskahvitilaisuuteen

Aika Keskiviikkona 21.11.2012 klo 13.30 – 15.30
Paikka Orivesi, luokka 21 ja Putkinotko

OHJELMA

13.30 Tervetuloa, kahvit & tilaisuuden avaus: Pedacoach-työryhmä
14.00 Teemoina mm. Yhteisopettajuus, Natura Mobile, Oppimisympäristöt, Ammattiaineiden ja käytännön ”pajatyöskentelyn" yhdistäminen koulupäivän aikana.
- Asiantuntijoina Tommi Mäntylä, Tea Humppi ja Johanna Nokireki
15.00 Keskustelua, ideointia, uuden rakentamista
15.30 Tilaisuuden yhteenveto, jatkosuunnitelmat, päätössanat: Pedacoach-työryhmä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ideoimaan ja kehittämään yhdessä!

Pedacoach-työryhmä
maaritmarttila   (09.11.2012 15:42)
  Reply

Kutsu Peda-koulutuskahvitilaisuuteen

Aika Maanantaina 19.11.2012 klo 14.00 – 16.00
Paikka Kankaantaankadun toimipiste, Nokia, catering- luokka

OHJELMA

14.00 Kahvit & tilaisuuden avaus: Pedacoach-työryhmä
14.15 Teemoina mm. Some opetuksessa, Toiminnalliset menetelmät, Yhteisopettajuus / Atto- ja ammattiaineiden integrointi, Tarjous – Hyväksyntä – Tyrmäys.
Asiantuntijoina mm. Piia Pyhäniemi, Johanna Nokireki
15.30 Keskustelua, ideointia, uuden rakentamista
15.55 Tilaisuuden yhteenveto, jatkosuunnitelmat, päätössanat: Pedacoach-työryhmä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ideoimaan ja kehittämään yhdessä!

Pedacoach-työryhmä
maaritmarttila   (09.11.2012 15:42)
  Reply

https://pedacoach.purot.net/pa104133.jpg

Peda-koulutuskahvitilaisuuksiin Kangasalan kondiittoritaiturit opettajansa Reijo Heinosen johdolla ovat luoneet oman nimikkokakun; pedakakun. Nam :)
maaritmarttila   (13.10.2012 06:59)
  Reply
1
Likers
maaritmarttila

Kiitos kaikille ideoiville ja aktiivisille opettajille osallistumisesta tämän päivän peda-koulutustilaisuuteen Koivistontiellä. Tiivistelmä iltapäivän pohdinnoista löytyy täältä https://pedacoach.purot.net/koonti_10....
Kiitos kaikille asiantuntijoille samalla! Yhteisopettajuuden erilaisia malleja oli inspiroivaa kuunnella!
anonymous   (10.10.2012 19:30)
  Reply

Saara-Leena Kytömäen (Sasky) ja Riikka Heimala-Lindqvistin (Sasky) tämänpäiväinen pedakahvien puheenvuoro otsikolla "Yhteisopettajuus sekä ATTO- ja ammattiaineiden integrointi" löytyy osoitteesta http://www.slideshare.net/TopLaaja/yh...
NinaEskola NinaEskola   (10.10.2012 08:03)
  Reply

10.10. Pedakahveille voit osallistua myös virtuaalisesti Adobe Connect Pron välityksellä osoitteessa https://tampere.adobeconnect.com/paok... Osallistuaksesi tarvitset nettiyhteyden (mieluiten Internet Explorerilla) ja kuulokkeet tai kaiuttimet. Kysymyksiä voit laitta chatin välityksellä, joten mikkiä ei tarvita välttämättä.

Nina kertoo tästä tarvittaessa lisää p.0505761553
NinaEskola NinaEskola   (04.10.2012 10:16)
  Reply

10.10.2012 Peda-koulutuskahvitilaisuuden ohjelma:
Aika Keskiviikko 10.10.2012 klo 14.15 – 15.45
Paikka Koivistontie toimipiste, luokka 249
Läsnä Atto-tiimeistä kielet, yhteiskunnalliset aineet, liikunta; ammatillisista tiimeistä HotraCat, koulutuspäällikkö Mika Lahtinen; asiantuntijat Saskysta: koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, Atto-opettaja Riikka Heimala-Lindqvist; sähköinen yhteys Rovaniemelle ja koko Lappiin Nina Eskolan avulla
OHJELMA
14.15 Kahvit & tilaisuuden avaus: Pedacoach-työryhmä
14.30 Saskyn asiantuntijoiden alustus, Yhteisopettajuus ja Attojen ja ammatillisten aineiden yhteistyö: Saara-Leena Kytömäki, Riikka Heimala-Lindqvist. Lopussa keskustelua
15.00 Pirkon mallien esittelyä, Ammattipaja: Piia Pyhäniemi, Marleena Sintonen, Anna-Kaija Yli-Orvola
15.15 Keskustelua, ideointia, uuden rakentamista
15.45 Tilaisuuden yhteenveto, jatkosuunnitelmat, päätössanat: Pedacoach-työryhmä
maaritmarttila   (02.10.2012 16:18)
  Reply