This is a free Purot.net wiki
  • View:

Kerätään tänne asiantuntijoita ja teemoja

Jaa ideasi ja vaikuta pedakahviloiden sisältöihin!

Pedakahvilatoiminnan suunnittelun pohjaksi otamme mielellämme vastaan vinkkejäsi ja ajatuksiasi siitä, millaisista opetusmenetelmien teemoista Tredussa ja sen eri toimipisteissä / eri aloilla tarvittaisiin keskustelua /koulutusta? Voit myös vinkata kollegasta, jolla on jotakin sellaista opetusmenetelmällistä osaamista, jota voisi ja mielestäsi tulisi levittää muidenkin tietoon.

Voit vastata tänne joko omalla nimelläsi, anonyymisti tai laittaa sähköpostia osoitteeseen sirpa.a.saari@tampere.fi. Kokoamme teemoja ja Tredusta löytyviä asiantuntijoita yhteen ja rakennamme tulevaa pedakahvilatarjontaa näistä lähtökohdista.

 

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Atto-opettajien opetuspisteet tulisi olla vakiot, jotta yhteistyö ammatillisten aineiden kanssa olisi jatkuvaa ja sitä pystyisi kehittämään. Ei tarvitsisi joka vuosi aloittaa alusta. Tosin mitä suuremmaksi tämä konserni on mennyt, sitä vähemmän yhteistyötä on attojen kanssa ollut. Varsinkin, kun ryhmiä yhdistellään aivan eri aloilta, niin on vaikea järjestää ammatillisesti tukevaa teoriaa. Nämä atot ovat nykyään yleissivistäviä, vaikka toisin opsissa lukee.
Sellainen kokeilu olisi antoisa, jossa atoto oikeasti palvelevat ammatillisia aineita ja ne nivottaisiin kiinteästi tekemistä palvelemaan, ns työkoulu. Matematiikka on erittäin tärkeää koru- ja metallituotevalmistuksessa ja sen tarve tulee esiin päivittäin. Olisi mukava sopia, mitä milloinkin tarvitsemme ja miten saamme esimerkit palvelemaan konkreettisesti käytäntöä. Erilaisten esitteiden ja myyntikirjeiden ja muiden äidinkieltä palvelevien tehtävien tekeminenkin olisi kiintoisaa opiskelijasta, mikäli se palvelisi esimerkiksi tekeillä olevaa tuotetta.
Aila Salminen
anonymous   (18.04.2013 09:26)
  Reply